fredag 19 augusti 2011

Inget mer pulver!

Igår kväll tog jag min sista påse pulver! Yipieee! Istället på kvällen efter min träning så gjorde jag äggröra stekt i kokosolja med citronsaft dirket från en citron och lite timjan. Jättegott!

Jag har dessutom lånat några böcker om stenålderskost som jag ska läsa ikväll. Riktigt intressant faktiskt. Fast om man söker på stenålderskost på nätet får man många träffar på LCHF som inte är riktigt samma sak. Det finns en blogg som är bra, tror jag, (har inte kollat allt) med inriktning LCHF, http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/ massor med inspiration och recept. Den ska jag oxå kolla in lite mer.

Imorn ska jag dessutom på 65-års kalas. Känns lite sådär i och med kosten just nu. Tar nog med mig nåt eget, även om det kan verka otrevligt, vill inte äta tårta och kakor mm. Men det ställer till det lite grand. Och det tar ca en timme enkel väg att köra dit så jag hoppas att jag hinner med min träning efter... Det är skillnad när man har kommit igång ordentligt och allt flyter, men just nu vill jag inte ha nåt som stör min kost och träning. Men det blir säkert trevilgt! :) Håll tummarna för mig att jag inte blir hungrig och gör dåliga val imorn! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar