måndag 19 september 2011

Skrivbordshaveri

Idag jobbade jag igen för första gången efter nästan en veckas sjukdom. Och vilken dag...! Först funkade inte mitt bankID så jag fick sitta i telefon i en halvtimme för att få det att funka igen så att jag kunde jobba! På eftermiddagen ville jag stå och jobb, vi har höj- och sänkbara bord, men då gick det inte att varken höja eller sänka bordet... Men hallå... Suck! Skulle ringa och felanmäla till en som är ansvarig för det, men han VAB'ade... Fick istället ringa leverantören, som då per telefon ville felsöka. Han sa att jag skulle trycka ner bordet (med knappen) men bara halva bordet åkte ner. Fortsätt ändå, sa han, för om man får ner bordet så kan det nollas. Så fortsätt ner. Sen ville han att jag skulle testa att trycka upp det istället.... Ja, det slutade illa... Jag fick skrivbordshaveri! Slagsida. Halva bordet nästan i botten och andra halvan lite högre än normalt.... De skulle skicka nån... Ja ha, och vad ska jag göra under tiden?

Lånade en annan plats som är ledig måndag och tisdag, och fick väl lite gjord i alla fall, men mitt skrivbord är kontorets skämt just nu! :D Tog bort allt som annars skulle kunna åka i golvet, och nu står det så. Hoppas de kommer imorn, för ingen kom idag,och ingen ringde trots att han skulle ringa och säga när de skulle komma. Trist.

Dessutom delade vi ut inbjudningskort till barnkalas efter middagen, så nu idag blev det absolut ingen träning. Trött efter jobbet och trött i allmänhet. Det fick bli en lugn kväll istället. Har fortfarande lite huvudärk, så det var skönt att få vila, men ändå känna sig frisk.

Imorn ska vi på skaldjursafton på Grand, så då blir det inte heller nån träning, men på onsdag blir det en liten mjukstart tillsammans med min lilla Alexandra, om hon inte vill gå hem till en kompis. Då tar hon och jag och srpringer tillsammans i skogen, ett spår på 2 km. Det blir nog lagom även för mig. Sen blir det nån form av träning på torsdag, med Ingrid eller Jossan, eller båda! :D

2 kommentarer:

  1. Hahaha förstår att ditt skrivbord blev kontorets skämt! ;) Men hoppas verkligen de skickar någon snart så ni får ordning på det :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha. Ja, vilken dag det var. Nu har de sagt att de ska komma imoron bitti, så håll tummarna! :)

    SvaraRadera