lördag 10 september 2011

Invägning

Nu  var det två veckor sedan jag vägde in senast. Jag var ju i Sälen sist, men det gick ju ganska bra med maten ändå. Det som blev lidande var ju träningen, jag fick 5 dagars vila. Vi gick på en promenad där uppe, men det var inte som träning direkt.
Men det var jättekul att åka dit, så det var det värt. Och kroppen verkade gilla att ha lite vila, för jag sprang ju ganska bra både i tisdags och framför allt i torsdags.

Men vikten har inte gått lika bra att komma ikapp... :( Minus 1 kg på två veckor. Det är fortfarande ganska bra, men jag hade ju velat att det skulle vara två kg... :)  Funderar lite på min våg dock. Den visade lite olika beroende på hur det låg på golvet. Den visade nästan 3 kg diff beroende på vilken vinkel den låg i på golvet och kanske lite beroende på hur jag stog på den. En liten dif har jag märkt tidigare och försökt ha den likadant varje gång, men nu testade jag lite mer, och det var ju enorm skillnad! Nästa månad måste jag köpa en ny. Det blir nog en ny digital sak då, som jag hade för några år sedan. Den jag har nu är nån blå grej med hårda ringar att stå på från IKEA. Men vilken ska man köpa?

Jag mäter mig ju oxå med måttband vid varje invägning, och jag mäter sju ställen på kroppen. Sen lägger jag ihop alla mått så att det blir en klumpumma, och sen jämför jag med veckan innan. Nu har det ju gått två veckor, men på de två veckorna så har jag totalt minskat 10 cm!!! Så då känns det ju bra igen! :)

Vikt: -1 kg
Mått: -10 cm

2 kommentarer:

  1. Va grym du är Anna, och vilka framsteg du gör. Snyggt jobbat!! Jag gissar att du börjar få en bra muskeltillväxt av träningen nu också, så av den anledningen är säkert måtten en bättre indikator än vikten (muskler väger ju mer än fett) -- även om du skulle ha en annan våg. Om du inte köper en sån där special high tech shit som mäter kroppssammansättning och så då förstås... :)

    SvaraRadera
  2. Tack Malin! :D Ja, jag börjar känna mig starkare faktiskt, och inte lika trött efter träningen. Idag gick jag ca en mil och kände mig ganska pigg efteråt, så nu börjar träningen märkas på allvar!
    Jag köper nog en vanlig våg. :) Men det kanske skulle vara intressant att testa en sån där high tech-våg nån gång. Då kan man väl se hur stor del av kroppen som är ben osv? Om de nu är tillförlitliga.

    SvaraRadera