lördag 17 september 2011

Invägning

Invägnin igen. Har ju varit sjuk sedan i måndags kväll och inte tränat sedan i söndags, så nu var det lite mer nervöst än vanligt. Var till  och med beredd på att ha gått upp i vikt. Men jag har gått ner ett kg till! *Oh lycka*

Med tanke på att jag har ätit ganska mycket frukt och inte tränat ett dugg, bara suttit eller legat ner, hela veckan, så är minus ett kg nästan ett mirakel! :) Men sen kom ju måttbandet fram. Inte lika bra resultat, minus 2 cm totalt.

Jag är i alla fall nöjd. Jag tror att när jag kan träna igen så kommer allt gå mycket bättre. Det känns som att jag har ett bra utgångsläge nu, både vad gäller kosten och muskulaturen. Och jag känner verkligen att jag inte har bråttom med vikten, egentligen. Jag vill kunna springa, och då hjälper det ju naturligtvis att inte väga så mycket, men annars känner jag mest att det här är mitt liv nu, vikten kommer försvinna och jag kommer få bättre kondis. Det kommer inte ta så lång tid tills jag kan springa flera timmar i sträck igen! :)

Resultatet idag:
Vikt: -1 kg
Mått: -2 cm

2 kommentarer:

  1. Grattis till -12 kg!!! Jag gick ner ca 10 kg under tre veckors pulver i två omgångar i våras. Pendlar lite upp och ner men håller den viktminskningen hyfsat intakt. Kämpa på!

    mvh//pernilla be

    SvaraRadera
  2. Hej Pernilla! Tack så mycket! :) Det samma. Stark jobbat att gå ner så mycket, och dessutom i två omgångar. Grymt imponerande! :) You go girl!

    SvaraRadera