söndag 19 januari 2014

140119: långpass med Barack

Nu är det mycket jobb, men jag håller mig hyfsat enligt planen. Jag missade ett pass den här veckan, vilket inte var bra, och det straffade sig på långpasset idag.

Men dagens pass gick ändå rätt bra. Tog med hunden och improviserade hela passet. Barack behövde en bajs-paus och vi fick stanna vid ett rödljus, men annars gick det bra. Det var lite tungt, och jag gick vid några tillfällen, men jag var i alla fall ute! :D
Det blev ingen bra fart, men det är ok. Det blev bättre distans.
Jag kroknade mot slutet.
Sen var det dags för lunch. Ägg och räksallad. 
Lite snöbus på tomten blev det innan passet. Vilken härlig bild det blev. Han blev 4 år idag! Grattis Barack!
Mera snöbus, jag försökte mig på att springa, men det var jobbigt! :D 

Det här är från i tisdags. Mina ullstrumpor ligger alla i smutsen, så jag fick ta syntet. Det gick bra ändå. :D


Jag började med 4 km och sen två kordonationslopp, med avslutande jogg. Jag skulle hålla 30 minuter, men är lite dålig på huvudräkning, så jag körde lite hårdare än planerat. 28 minuter blev det, och jag är supernöjd!
7 minuter per km. Det är inte så snabbt, och jag fick kämpa... Jag och kylan är inte kompisar....
Helt ok tider, nåt att förbättra. :D

2 kommentarer:

 1. Klokt tänkt att fokusera på en sak i taget, fart eller distans. Till slut kommer de sammanfalla, och både fart och distans kommer öka!

  Men du, din lunch? Blir du mätt på den? Jag får ofta kommentarer att jag äter "som en karl" - och när jag ser din lunch så håller jag med! Jag skulle inte på långa vägar bli mätt! Ibland funderar jag på om jag äter för mycket, att jag har en skev syn på hur stor en portion ska vara, och jag fick mig en tankeställare när jag såg din bild, eftersom vi delar syn på mat liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Nej, det var en ganska patetisk lunch, men jag fick dela med mig av räkorna... :( Du har ju sett andra av mina portionstallrikar, så den här är ett undantag. Men jag tror att jag höll mig hyffsat. Det är märkligt, det verkar inte spela så stor roll hur mycket jag äter, utan mer vad jag äter, om jag ska bli hungrig fort. Och efter jobbet kan jag dra ut på en löprunda och komma hem vid typ 20-20:30 och äta middag då, och det går bra.

   Ja, det känns som att jag har tappat lite fokus, i samband med lite för mycket jobb = för många måsten och för mycket stress. Men nu! Ta-da! Tillbaks. :) (märker att jag skriver i "talspråk"... :) Försök tänka dig lite handrörelser till mitt ta-da, så blir det kanske bättre. Typ, här är jag.) :D

   Radera