fredag 1 november 2013

131101: första löppasset efter förkylningen och test av termokjolen

Det syns faktiskt inte riktigt på bilden, men jag har min nya termo-löparkjol på mig. Jag har även mina nya vantar, med en liten "påse" som man trär över fingrarna, så blir det en tumvante. .) Och jag har äntligen hittat en ny/till skidmössa, som jag tycker funkar bäst även till löpning. Här är örondelen uppfälld. Fullt vintermunderad med både reflexsele och ficklampan i handen. Men jag behöver ett par nya vinterskor - Lontra tänker jag köpa. Jag blir rätt blöt om fötterna nu.


Själva passet var tungt, det känns att det är massa skräp kvar i lungorna. Jag hostar trots allt fortfarande. Jag tog det därför lugnt, vågade inte pressa, så det blev alternerad gång. Tre km på ca 30 minuter blev det, och sen gjorde jag lite löparstyrketräning.

Edit: Glömde ju berätta om kjolen. Tyvärr så var den inte så bra som jag hoppats på. Den åkte upp under löpningen, och gjorde det lite jobbigt att andas - så högt upp åkte den. Jag löste det genom att öppna dragkedjan i midjan, då blev det bättre. Kanske den kommer sitta kvar som den ska när jag har gått ner lite mer i vikt? Den var varm och skön i alla fall, så den biten var bra.

Efter duschen var det dags att göra middag, igen ett recept från Åsas paleobok. Mer om det i nästa inlägg. .)2 kommentarer:

  1. Bra där hjärtat!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack hjärtat! Men det är verkligen långt ifrån dina tider. :)

      Radera