onsdag 6 november 2013

131105: uppdatering viktbilder


Vägde mig i morse, trots att jag bara ska väga mig på lördagar. Jag vägde 67,8 kg.
 
Som jag sagt tidigare så är inte vikten så viktig, men det är svårt att komma ifrån att den är ett mätsätt, och ett mått på, för mig, framgång! :)
 
Till dags dato har jag gått ner otroliga 30,4 kg.
Det betyder att jag har 7,8 kg kvar till målvikt, om jag nu inte blir nöjd innan.
 
 
 
Den här bilden är från 2011-08-06 och jag vägde 98 kg! Det var fruktansvärt! Jag fick verkligen nog, och kände att det verkligen var dags att göra nåt åt min situation, för jag trivdes verkligen inte med mig själv.  Det var bara två kg från tre-siffrigt! Nog nu, gör om - gör rätt!
 
Denna bild togs igår kväll, 2013-11-05. Jag väger här 68 kg, vägde mig efter min runda. :)
 
Är det nån som vill ha en skrivare? Den funkar helt perfekt, men har inte wifi, och saknar även USB-kabel. Det är den i den vita påsen. :)

Lite posering. :D

Mer posering. Nu börjar även kroppen svara bättre på träningen, de är så skönt. Jag börjar trivas med mig själv igen. :D

4 kommentarer:

 1. Vilken skillnad! Men du, 8 kg till? Jag tror du kommer bli nöjd innan, och det verkar du tro själv också? Nyfiken fråga, hur lång är du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket möjligt, jag håller alla dörrar öppna. :) Men innan jag fick min dotter, mitt tredje barn, så vägde jag ca 55-57 kg, så 60 kg är ändå ett "högre" mål än vad jag vägde innan. Men jag känner fortfarande att fettet "skumpar" när jag springer, och det gör lite ont. Jag har till och med tights för antishake, men det skakar ändå... :/ Så när det känns bättre med skumpandet blir jag nöjd. :) Men jag ska ju även försöka bygga lite muskler nu, så vem vet vilken vikt jag landar på. :D
   Jag är 168 cm lång.

   Radera