onsdag 6 november 2013

131005: Andreas lagade mat

Min fantastiska och underbara man lagade maten idag. Även det från Åsas bok, som nog har blivit lite av en bibel här hemma. :)
Stekt nötrulle med sötpotatismos.
Som sagt, mycket vätska i köttet. Baconinlindade sparrisar. (Bacon en dag till)


Mästerupplägg.
Biffar, sötpotatismos, tomater, baconsparris och bea. Efter receptet "plankstek" - fritt tolkat. :D

4 kommentarer:

  1. Baconsparris lät ju riktigt gott, låter som en bra förrätt till fars dagsmiddagen i helgen, då jag och barnen ska laga mat åt maken/pappan. Med lite aioli, tror jag minsann?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir nog jättebra! Och aioli eller bea funkar jättebra till det. Stek allt tills baconet är lite stelt, så håller det ihop allt.

      Radera