lördag 9 november 2013

131109: vikten är rolig trots allt!

Dags för mig att viktrapportera. :)
Trots vad jag sagt om att vikten inte är viktig så har det aldrig varit så roligt att väga sig som nu! :D

Dagens vikt: 67,8
-0,6 sedan 3/11
-30,2 sedan 1/8-2011

Jag kör på med min lowcarb-paleo och det känns jättebra! Jag åt lite vindruvor igår, men de kändes jättesöta, och efter nån timme var jag vrålhungrig, så det kommer jag inte äta igen.

Lite mörk choklad ibland, och nötsmör.

Sprang 6,73 km igår, enligt schemat som Josefin plockade fram, men det var jättetungt! Försökte köra på i mitten som man skulle, men det gick inte fortare för det. Men det är ok. Jag kommer köra samma veckas träning även nästa vecka. Den totala tiden blev 52:45 med ett snitt på 7:50. Men jag tror att passet gav ganska mycket ändå, så nästa gång kommer det gå bättre.

Det känns helt annorlunda i kroppen nu, allt är mycket fastare och huden har liksom en annan struktur, jag känner mig mer tränad och kroppen mår mycket bättre. Ryggen är fortfarande känslig på morgonen, men känns ändå bättre.

Så här lite har jag inte vägt på ca 8 år!

2 kommentarer:

 1. Jag läste ditt svar, och förstår hur du menar. Och jag håller helt med, känslan är så viktig, viktigare än vikten! Och individuellt. Men lite styrkeövningar och löpning tror jag kommer göra susen på dig, och maten, både vad gäller vikt, målvikt och känslan! Just känslan jagar jag för fullt just nu - vi grejar det tillsammans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! :D Till nästa Marathon kommer jag förhoppningsvis att vara i bra form igen. :D Det får bli tidsmålet. Det är nu ca 6 månader kvar, det borde jag klara. Det samma för dig! När steget känns fel/konstigt/jobbigt brukar jag fokusera mer på hur jag faktiskt springer, hur kroppen rör sig och fotisättningen, och då brukar känslan bli bättre.

   Vi grejar det här! :D

   Radera