onsdag 13 mars 2013

En Svensk Klassiker


Jag ska göra En Svensk Klassiker! Jag befinner mig just nu i Funäsdalen och åker skidor. Innan dess så var det Vasaloppet på TV, och jag blev lite biten. J En kompis till mig – ja, Josefin! – har fått för sig att hon och jag ska göra klassikern. Till en början var jag verkligen tveksam, men nu har det vänt!

Jag tog en skidlektion av Mikaela, och känner mig nu mycket säkrare på benen. Här är ett bildbevis efter lektionen på facebook. Nu är det bara att öva, så kommer skidåkningen att sitta. Samma sak med löpningen. Jag bävar lite för cyklingen – har ingen bra cykel. Jag fick ’ärva’ min mammas MTB för några år sedan, och har väl cyklat en gång sedan dess… Och simningen ska vi bara inte tala om! Jag fryser redan! :D Som längst har jag simmat ca 2 km i Vällingbyhallen – på typ Dacketiden… Och nu ska det alltså bli utomhussimning i 3 km!

Alltså, när jag var yngre så cyklade jag ganska mycket, jag gick ofta och simmade och jag löptränade mycket. När jag var ännu yngre åkta jag även skridskor och skidor. Men nu…? Ja, det här ska bli spännande! :D Nu har jag i alla fall tagit första steget – jag har bestämt mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar