lördag 26 oktober 2013

131026: Äntligen en termo-löparkjol

Nu kan vintern och kylan komma! :) Det enda som saknas är mina VFF Lontra, som jag har bestämt mig för att införskaffa inför vintersäsongen, sen ska jag nog vara ganska väl rustad för väder och vind. Jag behöver impregnera min vindjacka bara, sen är jag good to go (förutom skorna då).

Idag köpte jag alltså min termo-löparkjol, från Alewalds. Den är i dun, vilket inte gör den lämplig att använda i blöta väder, men jag ska ju ha den när det är kallt. Jag har alltid frusit om lår och rumpa när jag har sprungit på vintern, nu hoppas jag innerligt att jag kommer slippa det.

Kjolen ska återimpregneras efter tvätt, och man ska torka den hängandes, och sen skaka ut dunet, eller köra på låg temp i torktumlaren en kvart, kolla om den ser bra ut, eller göra om det igen. Verkar lite bökigt, men så ofta behöver man nog inte tvätta den, hoppas jag.
Kjolen är svart, men blixten gör att den ser blå ut.
 
Middag i dag blev mer Domoda på mandelsmör. :)
 
 

3 kommentarer:

 1. Var köpte du kjolen o vad kostar den? Har du hunnit tests? Eller det har kanske inte varit tillräckligt kallt ännu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jo, jag har testat den en gång. Den åkte upp lite runt midjan, men med lite justering av klädseln i övrigt så gick det bra. Men än så länge har det inte varit så kallt, men jag hoppas att den kommer funka precis så bra som jag hoppas. :)

   Radera
  2. Här köpte jag kjolen: http://www.alewalds.se/webshop/dam/byxor/kjolar-klanningar/short-down-skirt.html

   Radera