lördag 15 oktober 2011

Invägning 111015

Den här veckan har jag varit sugen! Var kom det ifrån? Och suget har suttit i huvudet, så jag har kunnat stå emot, men ändå. Kanske det beror på att jag inte har tränat... Jag har kommit på att suget uppstår när jag har tråkigt. Och jag gillar att träna, så jag har saknat det.

Det jag har gjort är ätit mer frukt än jag skulle ha gjort, men i övrigt har jag inte "fallit" av vagnen. Det har blivit för mycket frukt för länge. Jag är dessutom lite nervös inför min resa och hur det kommer gå med maten. Jag har laddat upp med choklad, 90%-ig, och nötter. Köpte även torkade aprikoser och kommer ta med mig dadlar. Bara för att gardera mig från att bli hungrig om maten inte går att äta. Veckan som kommer kommer nog bli lite matjobbig känner jag... Hoppas det kommer gå bra. Det är ju kul att gå på kurs, och dessutom i ett annat land! Jag är så glad att jag får gå kursen! :) Men lite nervöst...

Jag var nervös inför invägningen idag, men kände att jag nog inte kunde räkna med mera tur. Min nya våg freakade ut så jag fick ta min gamla istället, och enligt den har jag inte rört mig varken upp eller ner. Man får vara tacksam för det lilla. :)

Resultatet idag:
Vikt: -0 kg
Mått: -5 cm

2 kommentarer:

  1. Hallå! Läget? Viktbloggar som tystnar är inget bra tecken. Hoppas "hälsan tiger still".

    Kram, pernilla be

    SvaraRadera
  2. Jepp! Jag kämpar på. :) Det har inte blivit så mycket träning tyvärr, men vikten pekar stadigt neråt. :D Dessutom var jag bortrest förra veckan, men nu är jag tillbaka med full kraft! ;) Hoppas du har det bra!

    Kram, Anna

    SvaraRadera