söndag 4 augusti 2013

130730: nya trailskor, pre-run-drink och löpning i regnet

Nu kom så äntligen mina nya trailskor! Ända från Holland, via Tyskland. Ballt! :)

Jag har ca 3-39 i vanliga skor, men i Merrell och löparskor har jag 40.
De är så himla fina!
Läcker färg!

Nu har jag även tänkt starta en ny Whole30, och läste en del på forumet. http://forum.whole9life.com/forum/11-whole30-for-athletes/
Jag läste lite om vad andra äter innan och efter träning. Många tar en kaffedrink gjord på vanligt kaffe och två- tre äggulor. Så jag tänkte att jag testar det.

Det blev ganska mycket skum, eftersom jag handmixade äggen först, så nästa gång ska jag bara vispa lite lätt.

Testade även att ha på lite kanel, men det var nästan bättre utan. Helt ok smak. Detta kan jag leva med. :)
 
 
Jag körde ett varv runt barnvagnsslingan, i regnet. Det var ganska hög luftfuktighet, och jag känner att det är jobbigt för mig. Jag tyckte att jag sprang bra och kämpade hårt, men ändå gjorde jag ingen bra tid. Nåväl, det kändes bra, jag kämpade bra och jag tror att det gav bra effekt och ger mer i längden. Jag är nöjd.
 
Det var jag och två till i spåret. Jag var ganska nöjd även med det - att jag sprang trots vädret. I'm back! Det kändes verkligen bra! Nu är jag löpare igen!

2 kommentarer:

 1. Riktigt snygga skor! Jag har Bare Acess Arc 2, ser nästan likadan ut. Har inte börjat springa i dem än, har dem som gymsko än så länge. Älskar dem!

  Tips på kaffedrink: mixa 1 ägg med 1-2 mks kokosolja, och häll sen i kaffe under tiden du mixar (så att inte ägget stelnar). Kanongott! Många kryddar med kanel eller kardemumma, men jag säger som du, det är godare utan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej TL, och ursäkta mitt sena svar!

   Ja visst var skorna fina! Och sköna också! De var ett riktigt bra köp. Jag ska kolla upp dina skor, vet du vad de har för dropp?

   Angående kaffet, jag gillar det helst svart, och jag testade med kokosolja i, men jag kunde inte dricka upp det. :) Men med bara ägg i så gick det bra. :)

   Radera