torsdag 18 juni 2015

150618: Att komma ikapp

Jobbet och familjen har tagit mycket tid på sista tiden, så allt annat har fått stå åt sidan. Jag är ju egenföretagare, och driver en redovisningsfirma med en kollega. Nu är det högtryckssäsong, och vi har vansinnigt mycket att göra med bokslut och deklarationer, och även det löpande. Det innebär att jag även måste jobba på kvällar och helger, vilket betyder att nått annat måste bort, och just nu har det dessvärre blivit både träning och bloggande.
Jag har även kommit överens med Cecilia på Swedish Paleo att jag från och med nu bara gästbloggar, så tyvärr finns inte trippelbloggen mer. Men jag kommer skriva där ändå, ibland. Titta gärna in där, det är en jättefin blogg. Cecilia gör ett fantastiskt jobb!
Jag får i alla fall till ett pass då och då, om än kort. Det här fina spåret finns precis där jag bor, bakom vårdcentralen. Det är tyvärr bara ca 2 km långt, men när tiden inte räcker till så är det ändå mer än inget, och springer jag från dörr till dörr blir det ca 3 km totalt.

Det hade regnat en del innan jag kom iväg, så jag fick klättra lite på berg för att komma runt översvämningen, och passade på att njuta lite av utsikt och natur. Här ser man även min löparkompis Barack. Han är jätteduktig och lätt att springa med.

Passet gick bra, och jag har fått ett nytt flyt i steget, genom att luta mig mer framåt. Då blir det som att ramla hela tiden och steget flyter fram av sig självt, nästan. Det gäller bara att komma ihåg att göra rätt.

Så vackert..!
 
Långt mellan tillfällena just nu, och korta pass.

Det har också lätt till en ovälkommen viktökning. Men när semestern kommer, då du! Nya tag och fritid.

 
Det har dessutom varit skolavslutning.
Så söta!


 

 

Och tuffa!
Sommarlov!

Och här min "bea", som väl mer är en dillsås, eller smaksatt majonnäs. Så gott! Recept finns i nästa inlägg.
Den passar till allt. Och grillat är så otroligt gott! Vilken combo!
 
Pulled chicken med rotfrukter.
 
Så inför semestern kommer jag göra upp en planering, både vad gäller kost och träning. Jag lyckades ju knipa en plats på Vasaloppet nästa år, och måste lägga i en högre växel nu, det är inte så lång tid kvar. Återkommer till detta vid ett senare tillfäll.
 
Trevlig midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar