Dags att pröva mina vingar! :)
Middag imorn... Förberedde på kvällen och hällde upp allt i en 6-literspåse.
Blandade rotfrukter först ner i påsen.
Tärnade nötrulle
Lade köttet högst upp i påsen
Jag mätte inget, men så här mycket blev det när det var klart.
Hade i det sista av chillisåsen. Tyvärr innhåller den socker, men rätten kommer innhålla väldigt lite, så jag bortser från det. Kanske inte helt ok, men för mig blir det ok. :)
På med chillisås, tomatpuré, lite vatten, svarpeppar, salt, chicken&steak och basilika. Undra hur detta blir. :)
Dags för kylskåpet, över natten.
En buljongtärning hade jag i också, och en vitlök.
På morgonen var det bara att hälla i, blanda lite, och sätta på crocken.
När jag kom hem - färdigt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar