Jag hittade ett recept på swedishpaleo.se (där finns det massor av godsaker) på fröfrallor.
Fröfrallor, 6st:
3 dl solrosfrön
2 dl kokos
1 msk fiberhusk
0,5 dl pumpakärnor
0,25 dl linfrön
1,5 dl kokosmjölk
2 ägg
1,5 tsk havssalt
Pumpakärnor och solrosfrön till dekor
Mixa solrosfröna och kokosen till ett fint mjöl.
Blanda ihop mjölet med fiberhusk, pumpakärnor, linfrö, kokosmjölk, ägg och havssalt till en deg.
Rulla till bollar som du lägger på en klädd plåt. Pensa frallorna med vatten och dekorera med hela solrosfrön och pumpakärnor. Grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter i 175 grader tills frallorna får lite färg.
Bred dem med kokosolja och eventuella kryddor. Mums! De var så goda att jag tog två på raken. Men de var väldigt mäktiga!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar