Barbequesås
Drygt 1 dl vatten
Drygt 2 dl chilisås med så lite socker som möjligt
1 dl äppelcidervinäger
1 gul lök
2 vitlöksklyfta
3 msk worcestershiresås
2 dl finhackad rotselleri
2 msk dijonsenap
1 msk honung
2 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning
1 msk paprikapulver
2 tsk chilipulver
1 msk liquid smoke (kan uteslutas)
salt, peppar
1 paket med färsk kycklingfilé ca 8 st
Ca 2 msk liquide smoke
1 msk vitlökssalt1 msk sellerisalt
1 msk löksalt (hittade inget sådant, så jag blandade lökpulver med vanligt flingsalt)
Lägg köttet i crock-poten och häll över liquide smoke och vänd på köttet lite. Blanda allt salt i en skål och strö över saltet på båda sidor av köttet.
Blanda till såsen.
Jag lade i lite extra rotfrukter för att slippa ha nåt vid sidan av.
Häll över såsen i crocken och tillaga på låg värme i ca 4,5 timmar.
Men vad roligt! Vad glad jag blir! Jag är jättegärna med! Fixar det på en gång.
SvaraRaderaTack så mycket.
Med vänlig hälsning Anna