Rödspätta panerad i ägg och mandelmjöl som jag smaksatt med svartpeppar, lökpulver och vitlökspulver. In med dem i ungen i en citronsmakande olivolja – min för tillfället favoritolja – i ca 20 minuter på 175 grader. Till det potatismos gjort på vatten, tack Andreas, du är bäst på detta! Jag har inga problem med potatis, men det är inte helt och hållet paleo att äta potatismos, även om det är ok att äta potatis. Jag har inget sug efter nåt annat när jag ätit potatis, och jag äter det inte ofta, så jag tycker det är ok. Och små tomater samt naturligtvis bea! J
söndag 13 januari 2013
Dagens lunch, och tillika middag
Rödspätta panerad i ägg och mandelmjöl som jag smaksatt med svartpeppar, lökpulver och vitlökspulver. In med dem i ungen i en citronsmakande olivolja – min för tillfället favoritolja – i ca 20 minuter på 175 grader. Till det potatismos gjort på vatten, tack Andreas, du är bäst på detta! Jag har inga problem med potatis, men det är inte helt och hållet paleo att äta potatismos, även om det är ok att äta potatis. Jag har inget sug efter nåt annat när jag ätit potatis, och jag äter det inte ofta, så jag tycker det är ok. Och små tomater samt naturligtvis bea! J
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar